top of page

SkillzTek

SkillzTek on Sportiron tarjoama palvelu taitoharjoittelun olosuhteiden kehittämiseen. Emme myy pelkästään tuotteita, vaan toimintamme lähtee aina asiakkaan tarpeista ja yksilöidyn ratkaisun löytämisestä yhdessä asiakkaan kanssa.

Hyödynnämme alueiden suunnittelussa 3D-mallinnusta ja käymme tarvittaessa paikan päällä tutustumassa tiloihin ja antamassa arvion kehitystarpeesta.

EV8A4701.jpg

SkillzTek-tiimi

Yhdessä asiantuntijatiimillämme on useiden kymmenien vuosien kokemus cheerleadingistä ja erilaisista harjoitteluolosuhteista niin Suomessa kuin maailmallakin. Tämän osaamisen avulla pyrimme madaltamaan kynnystä taitoharjoittelun olosuhteiden parantamiseen.

Olemme rakentaneet Helsinkiin Skillz Gymille yhden Suomen monipuolisimmista akrobatian ja taitoharjoittelun keskuksista ja tavoitteenamme on tuoda tämä osaaminen ja paremmat treeniolosuhteet kaikkien saataville.

Saanemme esitellä muutaman keskeisen tiimin jäsenen

Iiro Karjalainen

Iiro on ollut mukana cheerleading-toiminnassa jo yli 20 vuotta. Laji on tullut tutuksi sekä harrastajana, valmentajana että yritystoiminnan kautta.

Into harjoitusolosuhteiden kehittämiseen alkoi jo 2000 luvun alussa ja vuosikymmenten aikana monta kehitysideaa onkin jo nähnyt päivänvalon.

Marko Eklund

Markolla on taustaa cheerleadingin lisäksi muista erilaisista kehonhallintaa vaativista lajeista.


Markon osaamisessa yhdistyy henkilökohtainen kiinnostus taitoliikuntaan sekä näkemys erilaisiin teknisiin ratkaisuihin.

Matti Peltola

Matilla pysyy kädessä niin porakone kuin sirkkelikin. Kokemusta löytyy laajasti erilaisista rakennusprojekteista ja ratkaisuista.

Mattia ohjaa halu tuottaa toimivia ratkaisuja sekä tehdä hyvin viimeisteltyä jälkeä rakennusprojekteissa.

Yhteydenottopyyntö

Jätä alle yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tilanteesta, johon etsit ratkaisua. Olemme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme lähteä yhdessä selvittämään parasta tapaa edetä.

Thanks for submitting!

bottom of page