top of page

Taitovarusteet

Tarjoamme taitovarusteita sekä yksittäisinä elementteinä että laajempia kokonaisuuksia, joissa yhdistellään useampia elementtejä. Alla pääset tutustumaan valikoimaamme. Sivun alalaidasta löydät myös lomakkeen, jolla voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Twizt™ volttivyöt

Twizt™ volttivyöt mahdollistavat vaikeampien taitojen harjoittelun turvallisesti köysien varassa.

Volttivyöt soveltuvat erityisesti ilma-akrobatian harjoitteluun kuten erilaisiin heittoihin. Kierrevöillä voi harjoitella jopa kierrevoltteja tai vaikeampia taitoja.

Volttivyöt suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja lisäksi tarjoamme käyttökoulutuksen.

20201125_130539_edited.jpg
EV8A4905.jpg

Patjat

Pehmeät vaahtomuovitäytteiset patjat tuovat lisää turvallisuutta ja monipuolisuutta taitoharjoitteluun. Valmiiksi suunniteltujen patjojen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilata juuri omaan tarpeeseen sopiva tuote, jolloin patjan koko ja muoto on vapaasti muokattavissa, minkä lisäksi patjan pehmeys on myös mahdollista valita käyttötarkoitukseen sopivaksi. Patjat on myös mahdollista kustomoida logolla tai tekstillä.

Patjavalikoimastamme löytyy valmiina erikokoisia alastulopatjoja sekä esimerkiksi taitettavia kiilapatjoja, joilla on kätevä harjoitella taitoja ala- tai ylämäkeen.

Ilmaradat

Ilmarata (airtrack) on mahdollista sisällyttää isompaan aluekokonaisuuteen tai hankkia yksittäisenä elementtinä lisäämään mahdollisuuksia akrobatiataitojen harjoitteluun. Ilmaradat soveltuvat erinomaisesti mm. cheerleadingin, eri voimistelulajien ja trikkauksen harjoitteluun.

Ilmaradat suunnitellaan aina käyttäjän tarpeet edellä ja niiden kokoa, paksuutta ja värejä on mahdollista kustomoida lähes rajoituksetta.

5x1,5x0,15 (2).jpg
EV8A8567.jpg

Välineet

Erittäin laaja välinevalikoimamme sisältää ratkaisuja useaan eri tarkoitukseen. Tarjoamme erityismuotoiltuja patjoja kuten fikki- tai volttikaari sekä lukuisia välineitä ilma-akrobatiaan ja sirkusharjoitteluun.

Lisätietoja välineistä tulossa sivuillemme pian. Toistaiseksi kerromme välineistä mielellämme lisää ja vastaamme kysymyksiin alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenottopyyntö

Jätä alle yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tilanteesta, johon etsit ratkaisua. Olemme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme lähteä yhdessä selvittämään parasta tapaa edetä.

Thanks for submitting!

bottom of page