top of page

Taitoalustaratkaisut

Tarjoamme taitoalustoja sekä yksittäisinä elementteinä että laajempia kokonaisuuksia, joissa yhdistellään useampia elementtejä. Alla pääset tutustumaan valikoimaamme. Sivun alalaidasta löydät lomakkeen, jolla voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Izku harjoitusalusta™

Izku harjoitusalusta™ on kehitetty erityisesti kovempien alastulojen tarpeisiin. Pelkkä harjoitusmatto ei aina takaa riittävää iskunvaimennusta turvalliseen harjoitteluun ja siksi olemme kehittäneet erikoisalustan vaimentamaan kovempia alastuloja. Alusta antaa tarvittavan iskunvaimennuksen esimerkiksi akrobatiassa sekä hypyissä mutta ei tunnu liian pehmeältä muussa käytössä. Riittävä iskunvaimennus on erityisen tärkeää rasitusvammojen ehkäisyssä mutta se myös lisää turvallisuutta alastuloissa.

Izku harjoitusalustan päälle voitte levittää olemassa olevat cheerleading-, voimistelu- tai muut turvamattonne tai voitte tilata turvamatot osana pakettia.

Iskunvaimennusalustamme on rakenteeltaan modulaarinen eli sen pystyy siirtämään toiseen sijaintiin sekä se on laajennettavissa tarpeen mukaan.

Alustan joustotaso: 1/5

20201113_231943_edited.jpg
20200818_135018.jpg

Izku tanssialusta™

Izku tanssialusta on hieman vähemmän vaimentava versio Izku harjoitusalustasta™. Tanssialustan iskunvaimennus on kuitenkin sopiva eri tanssilajien alastuloille kuten hypyt.


Tanssialustan päälle voitte joko levittää olemassa olevat tanssimattonne tai voitte tilata tanssimatot osana pakettia.

Alusta on rakenteeltaan modulaarinen eli sen pystyy siirtämään toiseen sijaintiin sekä se on laajennettavissa tarpeen mukaan.

Alustan joustotaso: 1/5

Skillz matot™

Meidän kauttamme saat pehmustetut matot, joita käytetään yleisesti esimerkiksi cheerleading-kilpailuissa ja -harjoituksissa sekä telinevoimistelussa permannon päällä.

Tarjoamme eri kokoisia ja paksuisia mattoja ja mattoalueita, minkä lisäksi maton värin pystyy valitsemaan eri vaihtoehdoista. Mattoihin on myös valmiiksi saatavilla pohjaleikkaus, jonka avulla niiden kasaan rullaaminen ja avaaminen on nopeampaa ja kätevämpää.

Alustan joustotaso: 1/5

20201210_080504_edited.jpg
Kanveesi.jpg

Jou-Z™ permanto/kanveesi

Laadukas ja kestävä jousitettu kanveesi on erinomainen alusta akrobatian harjoitteluun. Kanveesin joustavuus ja kestävyys on suunniteltu kovaan käyttöön, joten se kestää akrobatian lisäksi myös pyramidit ja stunttiharjoittelun.

Kanveesi on erinomainen ja monipuolinen lisä treenihalliin ja mahdollistaa monien lajien (esim. cheerleading, team gym, telinevoimistelu, trikkaus) turvallisen harjoittelun ja toimii erinomaisena alustana oheisharjoitteluun myös muille lajeille.

Kanveesia suositellaan käytettäväksi yhdessä turvamaton kanssa.

Alusta on rakenteeltaan modulaarinen eli sen pystyy siirtämään toiseen sijaintiin sekä se on laajennettavissa tarpeen mukaan. Palveluumme sisältyy myös kanveesin kokoaminen.

Alustan joustotaso: 2/5

Skillz™ ilma-alusta

Skillz™ ilma-alusta on suuri yhtenäinen ilmalla täytettävä alue. Ilma-alusta on mahdollista sisällyttää isompaan aluekokonaisuuteen tai hankkia yksittäisenä elementtinä lisäämään mahdollisuuksia akrobatiataitojen harjoitteluun. Airfloor soveltuu erinomaisesti mm. cheerleadingin, eri voimistelulajien ja trikkauksen harjoitteluun.

Ilma-alusta suunnitellaan aina käyttäjän tarpeet edellä ja sen kokoa, paksuutta ja väriä on mahdollista kustomoida hyvin monipuolisesti.

Alustan joustotaso: 3/5

3N7A3207.jpg

Yhteydenottopyyntö

Jätä alle yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tilanteesta, johon etsit ratkaisua. Olemme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme lähteä yhdessä selvittämään parasta tapaa edetä.

Thanks for submitting!

bottom of page