top of page

Taitoalueratkaisut

Tarjoamme taitoalueille yksittäisiä elementtejä sekä laajempia kokonaisuuksia, joissa yhdistellään useampia elementtejä. Alla pääset tutustumaan valikoimaamme. Sivun alalaidasta löydät myös lomakkeen, jolla voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Korotetut ratkaisut

Korotetuilla ratkaisuilla pystyt luomaan turvallisen harjoittelualueen volttimontulla tilaan kuin tilaan ilman massiivisia muutostöitä. Korotetut ratkaisumme suunnitellaan aina tilaan sopiviksi ja ne ovat kestäviä, mutta niitä voi silti tarvittaessa siirtää.

Korotetulla taitoalueella mahdollistat turvallisen akrobatian harjoittelun ja uusien taitojen opettelun tilassa kuin tilassa. Ota yhteyttä tiimiimme ja tiedustele juuri Teille sopivaa ratkaisua.

Korotetun alueen luontaisena etuna saat huimasti säilytystilaa alueen alle.

Sieppaa.jpg
EV8A4724.jpg

Volttimontut

Volttimonttu on erinomainen lisä taitoalueeseen esimerkiksi trampoliinin, trampoliiniradan tai ilmaradan yhteyteen. Volttimonttuun on turvallista kokeilla ja harjoitella uusia taitoja, kun alastulosta ei tarvitse huolehtia.

Meiltä saat volttimontun vaahtomuovipaloilla (koko ja väri valittavissa) tai ilmatäytteisenä. Autamme myös volttimontun suunnittelussa, jotta sen syvyys on riittävä käyttötarkoitukseen nähden. Vaahtomuovipalamme ovat palosuojattuja sekä niissä on juuri oikeanlainen koostumus parhaaseen iskunvaimennukseen.

Kysy alta tarjousta myös vanhan montun vaahtomuovipalojen uusimiseen.

Turvaverkot

Hyvä turvaverkko on tärkeä turvallisuuden lisääjä kaikkien lattiaa ylempänä olevien taitoalueiden suojaamiseen. Turvaverkko voi myös tarvittaessa toimia tilanjakajana alueiden välillä.

Turvaverkot suunnitellaan ja asennetaan tilan erityispiirteet huomioiden. Toimitamme turvaverkot sekä muiden alueiden yhteydessä että yksittäisenä kokonaisuutena.

EV8A4714.jpg
eurotramp kuva-2.jpg

Trampoliinit

Trampoliinit ja trampoliiniradat ovat erinomaisia alustoja akrobatian opetteluun ja kehonhallinnan kehittämiseen. Trampoliinit toimivat erinomaisesti sekä yksittäisinä elementteinä että osana laajempaa taitoaluetta esimerkiksi volttimontun kanssa.

Kauttamme saat laadukkaat trampoliinit ja trampoliiniradat, jotka on suunniteltu ja mitoitettu tilan ja alueen erityispiirteet huomioon ottaen.

Joustotasot:

- Trampoliinirata 4/5

- Trampoliini 5/5

Yhteydenottopyyntö

Jätä alle yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tilanteesta, johon etsit ratkaisua. Olemme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme lähteä yhdessä selvittämään parasta tapaa edetä.

Thanks for submitting!

bottom of page